2013. április 22., hétfő

Feromon party


Van úgy, hogy azért nem nézem meg a kenyeremre kenendő anyag összetevőit, mert nem vagyok kíváncsi arra, hogy hány darab és hány féle ee betűvel mérgezem magam. Csak nyelek. Így nagyobb az esélye annak, hogy jólesik (akár a kőolajszármazékból készült) margarinos-baracklekváros kenyér.Máskor nem bírok ellenállni, vagy csupa unalomból kezdem olvasni hogy adalék-anyag így, tartósítószer úgy.
Az illatokkal is pont ugyanez van. Néha próbálom visszafogni magam, hogy ne legyek már olyan kíváncsi például arra, hogy ha a hagyma büdös, miért van Jó! Illata! amikor sül/pergelődik… Vagy hogy milyen illata van a kedvenc könyvemnek, vagy a saját bőrömnek. Vagy a gáznak, hogy véletlenül se robbantsak semmit. Legtöbbször nem tudok ellenállni. Ahogy ma sem sikerült. Hallottam a rádióban, hogy Berlinben feromon partit rendeztek. Nemhogy elkezdtem kívánkozni Berlinbe, hanem egyenesen az az ötletem támadt, hogy lehetne egy ilyen témájú PR partyt szervezni. Például. Annak ellenére, hogy én az ilyesmihez hozzá sem tudnék szagolni. A reakciókra annál kíváncsibb lennék.

Pofon egyszerű az egész. Íme:
1.       A jelölteknek három éjszakán keresztül ugyanabban a fehér pólóban kell aludniuk. Ezt beletenni egy zacskóba és odaadni a szervezőknek. (Természetesen a party előtt – akár pár nappal is)
2.       A szervezők számokat írnak minden zacskóra rózsaszín papírral jelölve a lányok pólóit, kékkel a fiukét.
3.       A partyra való belépéskor a felcímkézett zacskókból lehet válogatni szimat szerint.
4.       Ha valakinek megtetszik valamelyik darab, lefényképezheti magát vele (a pólóval). Ezt a fotót a kivetítőn lehet majd látni.
5.       A rendezvényt követően a fotók felkerülnek a party facebook oldalára arra az esetre (is), hogy ha valaki valamit elmulasztott, legyen lehetősége pótolni.
Na? Ki próbálná ki?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése